Ahmeti: Po të doja do ta n.daja Maqedoninë në vitin 2001, ja o.ferta që më ishte bërë?!

    0
    137

    “Po të doja të nd.aja Maqedoninë, do ta pranojë ofer.tën për ndarje në vitin 2001”, ka thënë kreu i BDI-së, Ali Ahmeti në intervistën e fundjavës në javoren maqedonase “Fokus”.

    Ai ka dhënë detaje lidhur me këtë ofertë që i është bërë në vitin 2001, kur ishte shef politik i UÇK-së, ndërsa siç dihet ky plan ishte nga akademikë nga Akademia e Shkencave dhe Arteve Maqedonase, por që ishte promovuar edhe nga ish-kryeministri Lubço Georgievski.

    Ahmeti në këtë intervistë flet edhe për mundësinë e tërheqjes së tij nga kreu i BDI-së, për opsionet se a do të koalicionojnë me VMRO-DPMNE pas zgjedhjeve të ardhshme, për rastin e Lagjes së Tr.imave, “Mo.nstra”, Pro.kurorinë Speciale si dhe tema të tjera për zhvillimet në vend dhe rajon.