Antonio Balabani,REFUGJATl i Iuftës me shqiponjën dy krenare në krah,po korrë suksese në futboIIin amerikan

  0
  98

  Mbrojtësi anësor shpëtoi nga k onflikti i vitit 1999. Tani ai së bashku me familjen e tij po jetojnë ëndrrën amerikane në Miçigan.

  Pas bIIokimit që bëri kundër Sirakuzës javën e kaluar, Antoni “Toni” Balabani ngriti krahun e djathtë për të festuar plot emocion.

  Në bicepsin e atij krahu vijëzohet tatuazhi i një shqiponje me dy koka, simbol i trashëgimisë së tij etnike shqiptare.

  “Është vërtetë motivuese sa herë që e shoh,” tha ai. “’Është më shumë se disa ngjyra dhe forma në krah.”