BlE në pusin e shtëpisë, n dërron j etë në spitaI vogëIushja

0
109

Një vaj;zë e moshës 10-11 vjeçare ka ndë;rruar j etë pasditen e djeshme, pasi nuk ka mundur t’i bëjë ballë pl agëve që kishte marrë kur kishte r;ënë në pusin e shtëpisë.

Këtë e ka konfirmuar për Klan Kosovën zëdhënësi i PoIicisë për rajonin e Ferizajt, Agim Gashi.

“Rasti është raportuar në PoIici më 23 shkurt, të dielën, rreth orës 14:00. Në Ferizaj, një va;jzë 10-11 vjeçare ka r;ënë në pusin e shtëpisë. Familjarët e kanë nxj;errë prej pusit dhe i është dhënë nd;ihma e parë në Em;ergjencë. Më pas, vajza është dërguar për tr;ajtim në QKUK”.

Gashi ka bërë të ditur se pasditen e djeshme e kanë marrë informatën nga m;jeku kujdestar se va;jza ka ndë;rruar j etë si pasojë e pl agëve të marra.

Me urdhër të pro;kurorit, tr;upi i p;ajetë i vogëIushes është dërguar për obd;uksion në Institutin e Mj;ekësisë Ligjore.