Burri blen nje shtepi por ajo qe gjen aty ishte e pa degjuar me pare

0
109

John Sims beri nje zbulim te papritur kur ishte duke rregulluar shtepine qe sapo kishte blere nga nje shok. Ai zbuloi se ai jo vetem qe kishte blere nje shtepi por kishte gjetur nje strehez te viteve 1960 te ruajtur ne bodrumet e nendheshme,

Me e cuditshmja ishte se pronari i meparshem is htepise as qe e kishte ditur se kjo strehez kishte ekzistuar derisa ky shoku i tij ia zbuloi. Mendohet qe nder vite John eshte i pari qe ka hyre aty poshte.

Me ndihmen e nje specialisti qe perdorte detektorin e metaleve ai u fut edhe me thelle dhe germoi akoma me shume bodrumin. Por duke qene zjarrfikes ne profesion ai rrinte gjithnje larg punimeve sepse e dinte mire punen e tij dhe te papriturat e saj.

Streheza kishte qene e mbyllur per me shume se nje gjysem shekulli dhe ai priste qe te gjente shume me shume se mendonte. E ne fakt nuk i arriti pritshmerite e tij por ai kembnguli qe ta modifikonte sipas qejfin.
John hodhi beton tek muret dhe rregulloi shkallet qe te conin poshte.
Me zbulimet qe beri, ai postonte ne Reddit dhe merrte shume komente interesante, Urojme qe ne ditet ne vazhdim te rikthej strehezen me elementet e saj autentik.