Buzë kodre dhe me pishina gjigande,SHlKONl superviIën e Noizy-t në Greqi….

0
161

E vendosur buzë një kodre, rrethuar me një pamje piktoreske, vila Iuksoze me hapsira gj igande dhe një pishinë të madhe, sipas agjentit të “Th umb On”, shtrihet në një nga zonat më të shtrenjta të Greqisë.

Me sa duket reperi ka vendosur të investojë në pasuri, pasi përveç kësaj vile Iuksoze në Greqi, ai pak ditë më parë bëri dhe inaugurimin e një lokali në Durrës.


Pa Dyshim një nga reperët më të suksesshëm, Noizy rr ëmben herë pas here vëmendjen edhe për jetën e tij, mes udhëtimeve të shumta dhe Iuksit.

Kjo gje duket dhe ne vidioklipin e tij.