EPlKE/ Kryebashkiaku del vetë në rrugë dhe u b ërtet njerëzve: Shkoni në shtëpi se .. (Video)

    0
    234

    Ka dalë vetë në rrugët e qytetit Kryebashkiaku i Barit Antonio Decaro për të “kapur” njerëzit që kanë th yer urdhrin e qeverisë dhe kanë dalë në parqe dhe në breg të detit.

    “Duhet të shkosh në shtëpi, tani. Shkoni luani playstation në shtëpi. Unë jam kryetari i qytetit dhe ju duhet të shkoni në shtëpi. Çfarë kërkoni këtu? Të fejuarata duhet t’ju kapin me d ru … Unë do ta zbatoj dekretin. Nuk është një shfaqje, është një em ergjencë kombëtare: duhet të shkoni në shtëpi! Do më së murni me zemër“.