I SHKUNDl nëpër studio/ Çfarë NDODHl të martën në emisionet televizive?Momente që nuk duhen humbur (Video)

0
116

Reagimet e gazetarëve dhe të ftuarve në disa prej televizioneve në vend gjatë të rmetit të së martës bën xhiron e rrjetit.

Paparashikueshmëria dhe g oditja e forte psikoIogjike që la të rmeti I 26 nëntorit bëri që përveç f rikës së madhe, disa tentuan dhe dolën me shpejtësi nga studiot.

Por cili duhet të jetë reagimi i duhur në situata të tilla?

Është krijuar një ide e gabuar se, të vrapuarit jashtë ndërtesës në momentin e Iëkundjeve, është një veprim i sigurt, mirëpo lëvizja gjatë kohës së t ërmetit mund të rezultojë fataIe.

Prandaj ajo që duhet të bëni është: mundohuni të ruani qetësinë. Shembulli më i mirë iluestrues, Blendi Fevziu live në emision “Opinion”.