‘Ja si u njoha me Skerdin’, Aurela Gaçe rrëfen HlSTORlSE e saj të DASHURlSE

0
123

E ftuar ditën e sotme në studion e Tv Klan tek Rudina, Aurela Gaçe na r.rëfeu më në fund se si nisi historia e saj e d.ashurisë me bashkëshortin Skerdi. Të gjithë tashmë jemi njohur me të përmes postimeve të shumta që Aurela bën lidhur me gjysmën e saj më të mirë.

E pikërisht në studio ajo u bë edhe më e nd.jeshme duke folur mbi njohjen e tyre dhe fillimin e gjithçkaje. “Na ka prezantuar Dr.Flori, në atë kohë unë po përgatitesha për albumin tim të ri i cili do të përfshinte 14 këngë. Isha e emo.cionuar. Dhe aty m’u gjend Skerdi. U bë menaxheri im. Shikimet tona u kry.qëzuan dhe që atëherë e kuptova se ishte njeriu im,”- u shpreh ajo.

Aurela rr.ëfeu po ashtu se Skerdi është natyrë serioze, por është ajo që e bën gjithnjë për të qeshur. “I them gjithnjë se cfarë do bëje pa mua”,-ka vazhduar me shaka Aurela duke e mbyllur deklaratën e saj me fjalët e bukura. “Falenderoj Zotin që e kam, më ka bërë njeri më të lumtur,”-përfundoi Aurela.