‘Ke të ardhmen e vendit me vete’/ Kur Monika Kryemadhi me EMOClONE i thurte Iavde Edi Ramës: Fitove (Video)

    0
    132

    Në vitin 2000, Edi Rama do të garonte për Kryetar Bashkia në Tiranë. Aty do të fillonte edhe ngjitja e tij politike, ndërkohë që sikurse shihni edhe nga kjo video, bie në sy marr.ëdhënia e tij me Monika Kryemadhin mjaft e ngrohtë.

    Por ndryshe nga marrëdhënia e tyre aktuale tejet konfliktuaIe, mes dy këtyre figurave të rëndësishme politike ka pasur një marr.ëdhënie mjaft të mirë, madhe Kryemadhi nuk hezitonte që ti thurte lëvdata. Në atë kohë Kryemadhi kandidonte për këshilltare të PS në Këshillin Bashkiak të

    Por ndryshe nga marr.ëdhënia e tyre aktuale tejet konfliktuaIe, mes dy këtyre figurave të rëndësishme politike ka pasur një marr.ëdhënie mjaft të mirë, madhe Kryemadhi nuk hezitonte që ti thurte lëvdata. Në atë kohë Kryemadhi kandidonte për këshilltare të PS në Këshillin Bashkiak të Tiranës. “Është ca hilacak ky Edi Rama. E ardhmja e një kombi është rinia dhe ti Edi Rama fitove sepse ke rininë me vete. Urime”, do shprehej Kryemadhi. / tirananews.al