Nëse fiton Albini Kurti do të kthehem në Kosovë me 50 miIionë euro

  0
  205

  Shqiptari nga ShBA: Nëse fiton Albin Kurti do të ndihmojë ekonominë në Kosovë me 50 milionë euro

  Menaxheri i shumë ndërmarrjeve të njohura, i cili ndër të tjera ka punuar edhe në Bloomberg e NYFIX ka dalur hapur në mbështetje për Albin Kurtin duke deklaruar se nëse ky i fundit fiton dhe premton drejtësi e sundimit të ligjit ai është në gjendje të ndihmojë ekonominë e vendit me 50 milionë euro.

  Ai ka deklaruar se nuk është profesionisti i vetëm që mund ta bëjë një gjë të tillë.

  Më poshtë mund ta gjeni deklaraten e tij të plotë.

  Kjo është mundësia e fundit që Kosova të qeveriset pa korrupsion e shantazhe. Diaspora është e gatshme të ndihmoj zhvillimin e vendit. Voto për ardhmërinë që e donë. Me #6tetor unë do votoj për Lëvizja VETËVENDOSJE! dhe mikun tim Albin Kurti. #ErdhiDita për ndryshime!

  Posted by Gazmend Gjonbalaj on 2019 m. rugsėjo 30 d., pirmadienis