“Nëse i kanë ardhur PERlODAT, s’quhet PEDOFlL”, sh okon fotografi shqiptar: Ajo e ka pas qejf vetë!

  0
  426
  CopyAMP code
  CopyAMP code

  Plozha thotë se vajza tashmë ka cikëI të rregulltë men struacionesh, dhe madje sul mon shumë prej grave që dolën në protestë, se janë ato që provokojnë burrat. Me anë të disa shpjegimeve vetjake shkencore ai thotë se nëse një vajze i vijnë men struacionet, atëherë natyra i jep shenjë që të ketë një fëmijë.


  TIRANË- Abu zimi se ksual i vajzës 15-vjeçare në Babrru ka ngritur dje në këmbë shoqërinë shqiptare, por nuk ka munguar edhe debati politik. Pe dofili Abaz Doku, 65 vjeç ab uzoi sek sualisht me të miturën, e filmoi dhe videon e shpërndau tek tri djem, të cilët gjithashtu kanë ab uzuar me të. Ndërkohë, mes të gjithë këtij debati, fotografi Donald Plozha, i angazhuar me programin e porositjes së ushqimit “Baboon”, por edhe me një sërë personazhesh të njohur shqiptarë, shkruan se nuk është ped ofili akti i Abaz Dokut. Videoja e postuar në llogarinë e tij në Instagram, i ka shokuar ndjekësit.

  DEKLARATA E FOTOGRAFIT:

  Ai nuk është pe dofil. Femrave të cilave iu kanë ardhur per iodat nuk është e jashtëligjshme të kryesh marrëdhënie se ksuale me to. Nuk mund t’i shkatërrohet jeta tjetrit se ti ke supozime. Ajo e ka pas qejf vetë. Vajzat të cilat kanë figura të dobëta atërore, ose nuk kanë një figurë atërore në jetën e tyre, i vijnë per iodat më shpejt.

  Në momentin që të vijnë pe riodat ka një arsye pse të erdhën në atë moshë dhe domethenë që natyra po të shtyn që të kesh një fëmijë. Duan të na mbushin mendjen ne që këtu në Shqipëri gjendja e femrës është kaq keq. Unë dal përditë në Tiranë, jetoj përditë në Tiranë, komunikoj me njerëz nga më të ndryshmit. Shumica e femrave me të cilën unë komunikoj janë të respektuara.

  E kam të vështirë të kuptoj që feministet një pjesë e të cilave janë nga ana se ksuale shumë ekstravagante dhe agr esive, që janë pro vajzave në rrugë me kanatiere, pa sutjena që ju duken thi thkat, e daljes me të shkurtra që tregojnë b ythët e me daljen me veshje transparente që tregojnë ta ngat.

  Këto vajza që janë pro atyre gjërave. Këto vazja tani dalin bëjnë moral. Si është e mundur që ti je vetë pro këtyre gjërave dhe bën vetë dhe thua ‘forca femra ne kemi të drejtë me dal me tregu a setet meshkujve, po ata nuk kanë të drejtë me bo gjo’. Meshkujt duhen me u përmbajt. Nëse del kundër kësaj çështje dhe pro moralit duhet të jesh një person i moralshëm. Këto vajza thonë që çfarë domethënë që dal unë e me sheh gjoksin e shalët ti mua e do të thotë që s’jam e moralshme? Varet tek perceptimi i personit, po mua e moralshme smë dukesh. Askush se sheh veten ashtu siç është. Protesta e marshimi m’u duk krejt palidhje. Nuk e shoh të nevojshme me u bo një protest.

  https://www.instagram.com/donaldplozha_/?utm_source=ig_embed&ig_mid=460BE11B-A32C-43F6-B96F-EF24A1BA6816