Policia ndalon kolonën e dasmorëve shqiptarë në Hamburg, gjen ar më, dro…

  0
  160
  CopyAMP code
  CopyAMP code

  Policia në Hamburg ka ndalur një kolonë dasmorësh shqiptarë dhe pas një kontrolli ka gjetur bo mba tymuese, gë zhoja fish ekësh, mari huanë, transmeton albinfo.

  Dëshmitarët që kanë parë një kolonë makinash të një dasme shqiptare kanë ala rmuar poIicinë pasi kanë dëgjuar zhurma të ngjashme me ato të të sht ënave me armë zj arri. Siç shkruan TAG24, policia ka ndaluar pastaj kolonën e dasmorëve me afër 20 vetura, në afërsi të stacionit hekurudhor Dammtor.

  Me atë rast policët kanë kontrolluar shumë makina dhe kanë gjetur, sipas njoftimeve të para, mari huanë, bo mba tymosëse dhe gë zhoja fish ekësh të plum bave.

  Ende nuk është e qartë nëse objektet e gjetura (bom bat dhe gë zhojat e fish ekëve) lidhen me të sht ënat e dëgjuara. Po ashtu, policia deri tash nuk ka ofruar të dhëna nëse bëhet fjalë për ar më fri kësuese ose të ndonjë ka libri tjetër, përcjell albinfo.ch.