Vajza nga Laçi: Duan të më m artojnë me z or , me një pIak!

0
147
CopyAMP code
CopyAMP code

Një histori e pab esueshme është kjo e rr ëfyer nga një vajzë e re për lexuesit e faqes sonë në Facebook. Sipas vajzës familje kërkon ta martojë me mblesëri, me një person 16 v ite më të madh në moshë se vajza. Kjo është historia e rr ëfyer.

Përshëndetje lexues, unë jam një 19-vjeçare dhe jam në një haII të madh.

Prindërit duan të më m artojnë me një burrë, ca burri them unë, pIak më mirë me thënë sepse ai është 16 vite më i madh në moshë se unë.

E tm errshme! Po kaloj në dep resion. Ai jeton në Australi, gruaja e parë i ka vd. ekur dhe babit tim i është mbushur mendja të më martojë mua me atë.

Unë nuk dua, sepse kam dëshirë të shkoj në Tiranë dhe të bëj shkollën e lartë. Kam dëshirë edhe të bëj një kurs parukerie…

Por familja nuk pranon dhe fjala e babit në shtëpinë tonë është si të jetë fjala e Zotit.

Kam menduar të flas me atë burrin dhe t’i them s’jam e vi rgjër, ta gënjej dmth, vetëm e vetëm që ai t’i prishë këto plane.

Nuk di nga t’ja mbaj. Më thoni se si ta bind babin?? Faleminderit!”, shkruan ajo.