VIDEO/ Po flisnin për KORONAVlRUSlN, ministrit të shëndetësisë i BlE të FlKËT

    0
    228

    Një n gjarje shumë e rrallë ka ndodhur në parlamentin e Holandës. Gjatë debatit për situatën e krijuar nga ko.ronav.irusi ministrit të Shëndetësisë në Holandë, Bruno Bruins, i ka rënë të f iktë në parlament.

    Siç shihet edhe në video, pasi u rr ëzua, kolegët e ndihmuan menjëherë duke i dhënë të pijë ujë dhe më pas e larguan nga salla e parlamentit.

    Pasi u përmirësua, ai ka shkruar në “Tëitter”.  “Jam mirë tani. Do shkoj në shtëpi për të pushuar që të mund të kthehem nesër për të Iuftuar kr izën e kor;onës”.