/Βεatrix i mori Donaldin/ ‘Gjesti’ i Borës që tregon se po ruan qetësinë është për tu duαrtrokitur (FOTO)

Βεatrix i mori Donaldin/ ‘Gjesti’ i Borës që tregon se po ruan qetësinë është për tu duαrtrokitur (FOTO)

Moderatorja vazhdon të qëndrojë të heshtur.

Ndërkohë, Bora me gjithë çka po ndodh mes Beatrix dhe ish-partnerit të saj nuk po bën ndonjë reagim.

Përveç heshtjes së saj me fjalë, ajo po hesht edhe me veprime teksa një gjë është për tu vlerësuar

Bora po vazhdon ta ndjekë Beatrix Ramosaj ende në profilin e saj zyrtar në Instagram. /albeu.com/