“Ε b.ëj 4 οrë në ditë seρse…”, njihυni me 24 υj eçaren që na la pa frγmë me ato që b.ën…

Një modele ka treguar se sa herë në ditë kryen marr ëdh ën ie dhe pse e bën këtë.

Ajo rrë/fen se cdo ditë, për të mbajtur trupin në formë, krahas ushtrimeve fizike dhe palestrës, bën rregullisht 3 deri në 4 orë se ks.

Grasi Mattos ka një rutinë të rreptë ushtrimesh fizike dhe mban gjithmonë një dietë të ekuilibruar.

Bom/ba 24-vjeçare beson shumë në përfitimet e përditshmërisë së marrë/dhënies in ti me.

E reja që jeton në Lisbonë, Portugali, thotë se i kushton shumë orë gjatë ditës aktivitetit.

Ajo zbuloi se pushimet e vetme që ka, përfshijnë të dielat.

Në total, ajo synon të humbasë rreth 8,000 kalori dhe në disa raste ajo ushtron për katër ose pesë orë rresht.

Ajo shprehet: “Nuk duhet të jetë katër ose pesë orë rresht gjithmonë ama. Zakonisht bëj se ks kur zgjohem, pasdite dhe në darkë”.

Ajo thotë se e bën edhe kur nuk ndjen këna qësi, pasi e gjithë është në funksion të mbajtjes së trupit në formë.