Ηί storia e 22 υjeçares, Po e tr adhëtoj b. υrrin tim me is h të dαs hυrin, PSE NUK MUND TË NDAL0J?

Edhe pse kam një partner të mrekullueshëm, rregullisht e tradhtoj me ish-in tim.

Gjëja më e keqe është se unë nuk ndihem fajtore – një vajzë 22-vjeçare filloi historinë e saj.


– Ish-i dashuri im dhe unë filluam të argëtoheshim kur ishim 17 vjeç. Ai më tra/dhtoi disa herë, por unë e fali çdo herë.

Unë dhe ai jetonim në familje të tme/rrshme, kështu që vendosëm të merrnim me qira apartamentin tonë.

Nga këndvështrimi i sotëm, për mua është e qartë se ne nuk ishim përgatitur aspak për këtë.

Kishim probleme financiare dhe kjo ishte arsyeja që vazhdimisht grindeshim. Shpesh kemi lu/ftuar – kujton vajza e re.

Ajo pranon se gjëja më e mirë në marrëdhëniet e tyre ishte se/ksi. – Ish-im është ende tërheqës për mua, dhe gjithashtu pranon se ai kurrë nuk ka pasur një të dashur si unë.

Sidoqoftë, kjo nuk na ndaloi të ndahemi dy vjet më parë. Ne gri/ndeshim çdo ditë. “Pas kësaj, ne kemi dëgjuar njëri-tjetrin herë pas here dhe jemi parë për dy vitet e fundit,” shpjegoi ajo.

Ajo thotë se e ka gënjyer ish-in e saj disa herë se ishte në një lidhje, vetëm për ta bërë atë xheloz. Tani që ajo ka një të dashur normal, ajo donte t’i jepte fund kësaj afere toksike, por nuk ia doli.

U përpoqa ta bllokoja, por nuk mund të rezistoja dhe më në fund e thirra përsëri. Ajo ende bën se/ksin më të mirë me të. Tani kam vërtet një të dashur të shkëlqyeshëm dhe e di që rrezikoj këtë marr/ëdhënie.

Ai është 28 vjeç, i kujdesshëm, duke bërë një punë të shkëlqyeshme dhe duke bërë plane për të ardhmen. Pse nuk mund ta lë ish-in tim? Dhe pse nuk ndihem fajtor për s/eksin tonë të fshehtë?

Përgjigja për këtë ishte se ata të dy kishin një jetë të vështirë kur ishin shumë të vegjël dhe për shkak të kësaj, ata ndoshta do të qëndrojnë afër përgjithmonë. –

Prandaj, nuk është çudi që është e vështirë për ju ta hiqni plotësisht atë nga jeta juaj. Por ka ende një anë toksike në këtë marrëdhënie.

Ju duhet të pyesni veten nëse doni të qëndroni me të dashurin tuaj aktual dhe të provoni përsëri me ish-in tuaj. Për ju nuk është e shëndetshme të gënjeni partnerin tuaj aktual. Ju duhet të vendosni se si të veproni, është përgjigjja që ai mori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *