Ηίstori e υeçantë! 23-υjeçarja nga Tirana: Kisha Ιidhje hyjnore me b. υrrin e haΙΙës

Ariela Dema 23 vjeçe, nga Tirana është bërë pjesë e emisionit “Historia ime” në Tv Klan, për të rrëfyer historinë e saj të veçante dhe njëkohësisht frymëzuese për të gjithë.

Që kur ka qenë e vogël, ishte shumë e lidhur me hallën dhe me bashkëshortin e saj.

Ata nuk patën fatin të kishin fëmijë, ndonëse tentuan shumë herë.

Një ditë, bashkëshorti i hallës sheh në ëndërr të ëmën që kishte ndërruar jetë dhe i thoshte se ishte e kotë të tentonin,

pasi sipas fjalëve të së ndjerës fëmija i vetëm i tyre ishte Ariela.

Kur Ariela filloi klasën e parë, me dëshirë të plotë vendosi të jetojë me hallën dhe burrin e saj dhe pse me prindërit dhe vëllain e saj kishte një jetesë shumë të mirë.

Ariela ka qenë shumë e lidhur me xhaxhain e saj veçanërisht, kështu e ka thirrur gjithmonë burrin e hallës, të cilin e ka dashur dhe konsideruar përtej babait.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *