December 6, 2023
Lajme

Ηίstoria e f ortë nga Kukësi: l doΙën s γtë υendit kur i b. ëra këtë gjë në sh.trαt…!

Historitë er.otike që ndahen me lexuesit janë shpesh herë edhe leksione se për çfarë duhet patur shumë kujdes kur eksperimentoni në in.timitet.

Kjo është historia e rrëfyer. “Hi njerëz, si ju ka lali gjithëve?Jam 24 vjeç kuksian, ama punoj si ma i miri në Londër.

Jeta më ka buzëqeshur, po ashtu edhe me femrat më ka ecur vaj qysh adoleshent.

Po lexoja këto letrat, e në fakt nuk janë asgjë para asaj që më ka ndodhur mua me një vajzë këtej.

U tregova pak idiot në fakt. Ajo ishte e vir.gjër. Më pëlqente shumë, kisha kohë që nga.cmoja dhe doja ta kapja.

Nuk ma merrte mendja që ishte e vi.rgjër, e kisha menduar që nuk do bëja se.ks me të normal, por veç a.nal.

E kisha ndarë keq mendjen eeee. Kështu që kur vendosëm më në fund të flinim bashkë, se ajo bënte naze unë ja bëra direkt an.al. Pa asnjë metodë relaksuese e hiq…

E shkreta, mu dhimbs se pa ditur çfarë është s.eksi i dolën sytë vendit.

Nisi të qante e shkreta dhe më tha që se.ksi qenka gjëja më e shpifur dhe e dhimbshme në botë. Jo moj, i thashë, çfarë po thua.

E nuk pranonte me javë më për të shkuar, as se.ks nga para. Oh, ça kam hequr. Por për sfidë s’doja të ndahesha prej saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *