Ηαrrojeni hαshαshίη, Ja bima që ju bënë brenda ditës miIioηerë

Nëse dëshironi që shpejt të mbushni portofolin tuaj, duhet të gjeni shpejt “crassula ovata”, e njohur si pema e parave.

Sipas Feng Shui, besohet se prania e kësaj bime tërheq paratë, dhe besohet se ajo ndikon pozitivisht në punën dhe bën para me gjethet e saj të mishta të njejtë si monedha.

Në disa vende aziatike këto bimë janë kaluar nga brezi në brez.

Bima nuk kërkon shumë, është shumë rezistente dhe në qoftë se ju kujdeseni për të mund të zgjasë gjatë.

E gjitha që i duhet kësaj bime është të ketë sa më shumë dritë.

Në pjesën e kohës së ngrohtë të vitit mund të nxirret jashtë, por ajo që është e rëndësishme është që mos ekspozohet drejtpërdrejt në diell.

Sigurisht, atëherë ajo duhet më shumë të jetë e mbyllur, por kjo duhet të bëhet kur toka është plotësisht e thatë.

Gjegjësisht, në qoftë se toka është shumë e lagësht, gjethet e saj të bien dhe t’i kalben rrënjët.