ΗaΙΙi i 18-υj. eçαrit: A dυhet ti tregoj shokut tim për …ksίn me n.ëηën e tij?

Një 18-vjeçar është në dilemë se çfarë drejtimi ti japë jetës së tij pas një eksp erience me nënën e sh okut të tij të ngushtë.

Në letrën ku i kërkon opinion psikologes Deidre, shpjegon se si ndodhi gjithçka dhe dës hiron të kuptojë nëse duhet ti tregojë mikut pasi i pëlqen kjo r omancë. 

Letra: S*k s i me nënën e sho kut tim të ng ushtë ishte eksper ienca më fa ntastike që kam përj etuar ndonjëherë. Por çarë ndodh nëse miku im e zbulon të vërtetën? Unë jam 18 vjeç, aq është edhe ai. Ndërsa nëna e tij është 34 vjeçe.

Gjithmonë më kanë pëlqyer gratë e mëdha më shumë se vajzat e reja dhe mund të them se është nëna më f ant astike. Ndonjëherë vjen tek neve dhe të gjithë djemtë e trajtojnë sikur të jetë pjesë e grupit tonë.

E njoh që kur unë dhe miku im ishim në shkollë fillore. Ne shkonim të gjithë bashkë në park për të pirë diçka. Një natë gjatë muajit të kaluar, ne filluam të flirtonim në mënyrë s*k s ua le. Miku im u më rzit me mua, por i thashë që ishte vetëm sh aka.

Unë dhe ai takoi më shumë për shkak të trajnimit në futboll, por një ditë, në derë doli nëna e tij dhe tha se sh oku kishte shkuar tek gjyshja për ti zgjidhur një pro blem me internetin. Zakonisht nuk shkoj në futboll pa të dhe më tun doi oferta e nënës së tij. Ajo ishte veshur me një fustan të mënda fshtë dhe më ofroi të pinim birrë.

Pasi më dha pijen, më pr eku tek shpatulla e më pas lëvizi rreth meje, gjë që më ç m.ndi. Ne folëm për univeristetin dhe punën, ndërsa ajo më pyeti nëse kam të dashur apo jam ende i vi r gjër.

Mbeta si bu dalla. Më pas u hap pak veshja e saj dhe pashë formën e gjo k s it të saj kur shkoi të mbushte gotën. Ajo dha një shikim sikur u t ur.pë rua por më pyeti nëse doja ta shihja më shumë dhe uli fustanin. Trupi i saj ishte fan tastik.

Shkova pranë saj, ajo vuri krahët rreth meje dhe filluam të putheshim. Ajo më hodhi në divan dhe bëmë s*k s si të ç m.ndur. Ajo ishtge vërtetë e nxehtë dhe ishte e ksp erienca më e mirë ndonjëherë.

Tani nuk mund ta heq nga mendja pasi gjithmonë mendja se nuk kisha shan se me të. Dua që kjo lidhje të vazhdojë, por a duhet ti tregoj mikut tim? Deidre: Jo, nuk duhet. E di që je ek.sit uar por duhet ta trajtosh si eksperiencë që të vjen vetëm një herë në jetë.

Kjo lidhje nuk do funksionojë. Ju jeni në faza të ndryshme të jetës dhe doni gjëra të ndryshme. Ajo është e ve tm uar por duhet të bëjë diçka tjetër, jo të joshë shokun e djalit të saj.

Miku yt do të shk atër rohej nëse do mësonte se nëna e tij ka bërë këtë veprim dhe ti do e hum bisje shoqërinë me të. Thuaji asaj që ishte një gab im dhe shoqërohu me vajza pranë moshës tënde.