syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Ηabit 23-υjeçarja: Si e kαpa nënën duke ε b ërë me të dαshνrin tim…!!!

E kam kapur nënën time duke bërë se.ks me të dashurin tim në sht/rat. Ata ishin mbi njëri-tjetrin, por unë kam qenë shumë e tr.onditur sa nuk kam mundur t’iu them asgjë atyre.

Mendova se kisha një lidhje të mirë me të dashurin tim. Ne u lidhëm gjashtë muaj më parë.

Unë jam 23 vj/eçare dhe shpejt u dashurova me të dhe isha shumë e lumtur.Ai është 27 vj/eçar. Katër muaj më parë, vura re se mamaja ime kishte ndryshuar.


Ajo kishte shkuar në një kl/ub për humbje peshe dhe humbi shumë peshë.

Ajo filloi të mbante funde të shkurtra dhe bluza po ashtu të shkurtra. Ndryshoi stilin e saj të flokëve dhe grimohej më shumë se zakonisht.

Ishte pothuajse si një grua e re. Kohët e fundit mbajtëm festën e ditëlindjes së 50-të të babait tim në një ho/tel.

Mamaja ime është 45 vj/eçe dhe ajo dukej e mrekullueshme atë mbrëmje. I dashuri im erdhi me mua dhe ne patëm një kohë të shkëlqyer.

Babai im kishte marrë shumë pije me vete kur u kthyem në shtëpi, mamaja ime u vendos në shtr/atin e dhomës tjetër që ishte e lirë, sepse tha se nuk mund të qëndronte me neve gjithë natën.

Ne pimë disa pije më shumë, biseduam për një kohë, pastaj të gjithë shkuam në sht/rat. U zgjova në mes të natës dhe kuptova se i dashuri im nuk ishte në sht/rat me mua.

Mendova se ai duhet të kishte zbritur në katin e poshtëm për të marrë një gotë me ujë dhe shkova ta gjeja. Dëgjova zhurma që vinin nga dhoma e gjumit të nënës sime dhe e hapa derën.

Mamaja ime dhe i dashuri im ishin në shtrat së bashku dhe ishte e qartë se çfarë po bënin.

Ndihesha e lodhur dhe nuk mund të thoja asgjë. Pastaj u ktheva në sht/ratin tim. Ai e kishte lënë telefonin e tij pranë krevatit dhe vendosa të shihja se çfarë tjetër po bënte.

Tekstet mes tij dhe nënës sime treguan se ata ishin lidhur me javë. I tregova motrës time më të madhe të nesërmen dhe ajo tha se kishte vënë re se ata ishin bashkë,

por mendonin se ishte vetëm mamaja jonë, që po shijonte imazhin e saj të ri. Unë nuk mund të besoj se ata ma kanë bërë këtë gjë mua.

Jam e lënduar për veten time dhe babanë tim. Ai do të zemërohet keq kur ta kuptojë për lidhjen e nënës me të dashurin tim.

U ndjeva keq gjatë gjithë Krishtlindjeve. Gjithkush më pyeti se çfarë po ndodhte me mua, por unë nuk e di se si t’ia bëjë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *