Ηëngri diçka kur po lυαnte në ρark, hυmb jetën 2-υjeçari

Një fëmijë 2 vjeç ka humbur jetën në Itali, ditën e sotme. Ngjarja ka ndodhur Pieve di Cadore, raportojnë mediat italiane.

Djali i vogël u sëmur në shtëpi dhe më pas u dërgua në spital, por fatkeqësisht humbi jetën.

Hipotezat për vdekjen e papritur te vogëlushit janë se ai mund të ketë gëlltitur diçka në park, si helm miu ose kërpudhë.

I vogli kishte qenë në një park lojërash me babain e tij disa orë para se të sëmurej.

Dhe ka qenë babai ai i cili ka thënë se e ka parë fëmijën në një moment të fusë diçka në gojë.