syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Ηiqej si zjαrrfikës vullnetar, αrrestohet “piromani” 43-vjeçar që u vinte fΙakën pyjeve në Greqi

Një 43-vjeçar është vendosur në prangat e policisë greke, për zjarrvënie të qëllimshme në zonën e Kryenorit.

Pavarësisht se merrte pjesë në aksionet e shuarjes së flakëve, si vullnetar dhe hiqej si drejtues autobuzi ai nuk i shpëtoi prangave.

Teksa ai bënte sikur ndihmonte shuarjen e zjarrit, prapa tij, gjendeshin papritur vatra të reja.

Këto nxitën më shumë dyshimet e autoriteteve, që vendosën që të arrestonin burrin.

43-vjeçari akuzohet se ka vendosur me qëllim zjarrin në një pyll, që u përhap më pas në një dendësi më të madhe, duke shkaktuar mijëra ha tokë të djegur.

Policia pas arrestimit i ka shtrirë kontrollet në shtëpinë e 43-vjeçarit ku ka gjetur çakmakë dhe mjete të tjera që përdoreshin për djegie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *