December 1, 2023
Lajme

Ηistόria TR0NDlTËSE në famiIjen shqiptare/ G. rυαja ja DRlDHTE b υrrit, të DASΗURlT i jepte edhe υ. αjzën 14-υj.eçare

Një ngj/arje e rë/ndë mësohet të ketë ndodhur në një familje shqiptare në Drenas të Kosovës.

Një 14-vjeçare dyshohet se është dhu/nuar nga një burrë, ndërsa në dijeni ishte edhe nëna e saj, e dashura e burrit.

Për këtë arsye, kanë përfunduar të dy në pr/anga.

Burime brenda Pro/kurorisë së Kosovës kanë bërë të ditur se gruaja ishte nëna e 14-vjeçares, e cila kishte një lidhje jashtëma/rtesore me burrin që i dhu/noi vajzën, me dijeninë e saj.


Nëna në momentin kur ka dalë me të dashurin e saj, e ka marrë edhe vajzën me vete, në mënyrë që të dalë më lehtë nga shtëpia,

ndërsa i dashuri i saj e ka shfrytëzuar situatën dhe me pajtimin e nënës ka k/ryer marrëdhënie se/ksuale edhe me 14-vjeçaren.

Mediat kosovare mësojnë se babai i të miturës, i cili njëkohësisht është edhe burri i gruas së dyshuar ka të me/ta men/dore.

Po ashtu, gruaja e dyshuar ka edhe fëmijë të tjerë me burrin me të cilin është e martuar.

Teksa gruaja dhe i dashuri i saj janë në par/aburgim, vajza gjendet në str/ehimore.

Burimet brenda Pro/kurorisë së Shtetit bëjnë të ditur se po shqyrtohet mundësia që shteti t’i marrë nën përkujdesje edhe fëmijët e tjerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *