November 30, 2023
Lajme

Ηistoria e rrαΙIë/ Ç. ifti kishte υite ρa fëmijë, infermierja: Nuk e dinin se b. ëhej nga S… KSl

Një infermiere ka zbuluar një histori tejet të pazakontë.

Ajo thotë se një çift i martuar nuk ishte në dijeni se për të pasur një fëmijë duhet të kryenin marrëdh ënie se ksuale.

Rachael Hearson, 59 vjeç nga Britania e Madhe ka pasur një karrierë 40-vjeçare në shëndetësi.

Teksa është në prag të pensionit, ajo ka vendosur që të shkruaj një libër, nga ku ka folur dhe për historinë e çiftit.

“Çifti erdhi në spital dhe u ankua se përse nuk kishin fëmijë.

I bëra të gjithë testet e nevojshme, i pyeta për arsyen dhe më thanë se ata nuk kishin kryer marrëdh ënie se ksuale.

Mendonin se fëmija vinte si rezultat i të qenurit të martuar.

Mësimi i dikujt për se ksin është mjaft përgjegjësi. Por pas disa vizitave, dyshja nuk mund të mbanin as duart larg njëri-tjetrit”, u shpreh Reachel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *