November 30, 2023
Lajme

ΗlSTORlA: 26-υje. çαrja Ιidhet me xhαxhain e sh. okυt, kur ΒURRl i ikën me ρυnë jαshtë ai..

Historia:

Jam një grua e martuar nga 26 vjeç dhe burri im punon jashtë vendit për gjysmën e vitit. Ai është 32 vjeç dhe ai drejton një klub në Spanjë gjatë sezonit të verës.

Unë jam sekreti i fajit të xhaxhait të mikut tim më të mirë:

Kemi një djalë prej shtatë vjetësh. Unë nuk mund të shkoj realisht për të jetuar në Spanjë pasi babai im ka pasur një goditje në tru, por është i divorcuar nga nëna ime dhe ka nevojë për ndihmën time shumë e shumë çdo ditë.

E kam njohur xhaxhain e mikut tim më të mirë për sa kohë që e kam njohur. Ai është 50 vjeç dhe është divorcuar.

Ai jeton në të njëjtën rrugë si ne dhe ka kujdestarinë e djalit të tij tetë vjeçar nga martesa e tij e dytë. Djemtë tanë duan të pushojnë së bashku.

Kam shkuar për të mbledhur djalin tim një mbrëmje dhe xhaxhai i mikut tim më ofroi një gotë verë. U ulëm jashtë ndërsa djemtë luanin sipër.

Ai më pyeti për martesën time dhe unë pranova që gjërat nuk po shkonin mirë. Ai tha, “Nëse ndonjëherë dëshiron të flasësh, unë jam gjithmonë i lirë”.

Ai ishte shumë i sjellshëm. E shtrova dorën për t’i dhënë një shtrydhje dhe ai më tërhoqi drejt tij.

Krahët e tij ndiheshin aq të fortë dhe mbrojtës dhe ishte gjëja më e natyrshme në botë që ta puthte.

Djemtë kishin një gjumë natën atë natë – dhe kështu ndodhi edhe unë. Kur ata u qetësuan, ne patëm s.eksin më të pabesueshëm që kisha përjetuar ndonjëherë.

Ky djalë ishte i ngrohtë dhe i butë dhe dinte ta bënte trupin tim të dhemb me dëshirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *