syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Κërkesa e 27-υjeçares: “Beqαrët më duan si dα shnore, por unë dua një bνrrë të fortë që më…”

Keta të përball me lloj-lloj sfi/dash e ndonjëherë dis/fatat na bien për pjesë.

E bukura është kur ti i përballon ato dhe nuk të mposhtin par/agjykimet e njerëzve.

E tillë është edhe historia e mbërritur në redaksinë tonë, ku një zonjë e div/orcuar,

e cila ka një vajzë 7 vjeçe kërkon një mbështetje, kërkon të njohë dikë që ta ketë në krah pava/rësisht atyre që ka kaluar.

Ajo është e vu/ajtur në jetë, por ia ka dalë më së miri me punën dhe të ardhurat e saj.

Zonja shprehet se beqarët duan ta mbajnë si da/shnore për faktin se ka një vajzë,

ose i kërkojnë ta lërë atë tek prindërit, gjë që 27-vjeçarja nuk e toleron dot.

Kështu, gruaja kërkon një burrë të divorcuar ose të ve që të mund të krijojnë një familje.

Sigurisht, për këtë ajo ka disa kritere. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *