November 30, 2023
Lajme

Κjo është 38 υ. jeçαrja që kërkon b. υrrë tek Tv KLAN

Vera, një 38-vjeçare nga kryeqyteti kërkoi në emisionin “Aldo Morning Show” një njohje.

E pyetur nëse ka patur lidhje më parë, Vera tha se nuk ka patur asnjë lidhje më parë dhe se ka jetuar gjatë gjithë kohës me të ëmën.

Ajo tha se ka patur disa raste, por theksoi se ata nuk ishin të interesuar për diçka serioze.

“Jam Vera nga Tirana. Kam punuar në një rrobaqepësi, por u mbyll. Desha të flas me Bashkimin.

Unë jam 38 vjeç, beqare. Nuk kam patur li dhje më parë fare, kam qëndruar me mamin.

Kam patur raste, por kanë qenë raste për tallje, donin direkt dhe në hotel”, tha Vera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *