Μësυesja në Shkodër gjεste të tυ. rρshme me nx ëηësin breηda shkόΙΙës

Një video ska ndal oze që po bën xhiron e rrjeteve sociale tregon një nxënës që përgatitet të dalë nga një zonë e një

shkolle bashkë me një mësuese, me të cilën lihet të kuptohet se ka kr yer ak te të tur pshme.

Në pamje shihet që gruaja në video, e cila supozohet se është mësuaesja, ngre pantallonat dhe nis të rregullohet.


Edhe nxënësi, që në dukje është i mitur, fillon të sistemojë veshjet pas momenteve me mësuesen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *