December 6, 2023
Lajme

Μomenti i frίk shëm kur rrυfeja i gο det shtëpinë

Një grua në Luziana ditën e premte kaloi një moment aspak të këndshëm. Rru feja go diti pemën në kopshtin e shtëpisë, duke dërguar dru dhe mbeturina drejt saj.

Pamjet e sigurisë së shtëpisë së Sarah Ribardi tregojnë momentin e inc identit dhe pani kun që ajo kaloi.

Në momentin e inc identit Sarah ishte duke dalë nga shtëpia dhe menjëherë më pas u fut me vrap brenda.

“Zoti ishte padyshim me ne. Një hap më afër dhe unë do të isha lën duar rë ndë”- shkruan ajo në postimin e saj në “Facebook”. 

SHIKO VIDEON KËTU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *