November 30, 2023
Lajme

Ραarashikimi i frikshëm i Baba Vangës për Ιυftën në Ukrainë bën gruan e υshtarit rus të shρërthejë në lot

Gruaja e një ushtari rus dëgjohet duke qarë pasi dëgjon parashikimin e mistikes së verbër Baba Vanga për luftën në Ukrainë në një telefonatë të përgjuar me burrin e saj.

Telefonata u ngarkua në YouTube nga Drejtoria e Inteligjencës e Ministrisë së Mbrojtjes të Ukrainës.

Në të, ushtari dhe gruaja e tij ankohen për faktin se ata nuk do të takohen për një kohë të gjatë.

Ai shpjegon se nuk mund të kthehet në shtëpi, nisur nga ajo që ka ndodhur me të tjerët që kanë refuzuar urdhrat.

Ajo përpiqet të ruajë qetësinë e saj pasi beson se Baba Vanga, mistikja bullgare që bëri një sërë parashikimesh për botën përpara vdekjes së saj në 1996.

Ajo parashikoi që lufta të zgjasë edhe dy vite të tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *