Ροzicioni … ksuaΙ i “stυhisë” po b.ën që ç ίftet të trondίten me k. ënαqësi

A do ta provonit këtë pozicion? Në vend që të hipni në shtrat, është një lëvizje në këmbë që kërkon që gruaja të përkulet mbi një tryezë ose sipërfaqe të rrafshët.

Kjo lëvizje përfshin që gruaja të mbështetej mbi një tryezë ndërsa qëndronte në majë të gishtave me këmbët e saj.

Kjo pozitë se ksuale është shumë më e lehtë për vajzat, pasi burri duhet të qëndrojë prapa dhe të ngre këmbën lart në tryezë.

Ndërsa kapeni mbi tryezën për mbështetje, partneri juaj mban pjesën e sipërme të belit tuaj. Ju mund të vendosni ritmin tuaj.

Shkoni më ngadalë nëse doni të jeni më me pasion, dhe pse të mos vendosni një pasqyrë para jush, në mënyrë që të mund të bëni kontakt me sytë me partnerin tuaj.