/Ρlot stil dhe hijeshi, brenda viΙës sυρer-luksoze të Bieta Sulos dhe Alban Dudushit (FOTO)

Ρlot stil dhe hijeshi, brenda viΙës sυρer-luksoze të Bieta Sulos dhe Alban Dudushit (FOTO)

Bieta Sulo dhe Alban Dudushi kanë shumë vite që jetojnë një histori të bukur dashurie dhe si fryt të saj kanë sjellë në jetë një vogëlush, Kroi Art.

Dyshja janë ndër personazhet publik me shumë vëmendje nga ndjekësit, por ajo që jep më shumë informacion është pikërisht Bieta.

Plot stil dhe hijeshi, brenda vilës super-luksoze të Bieta Sulos dhe

Moderatorja është mjaft aktive në rrjetet sociale ku herë pas herë ka ndarë edhe pamje nga shtëpia e saj të cilat i kemi mbledhur për ju dhe i gjeni në fotot e mëposhtme.

Plot stil dhe hijeshi, brenda vilës super-luksoze të Bieta Sulos dhe

Shtëpia e çiftit mund të konsiderohet te shtëpitë luksoze dhe nuk mund të ishte ndryshe për dy ndër gazetarët më të paguar në vend.

Plot stil dhe hijeshi, brenda vilës super-luksoze të Bieta Sulos dhe

Apartamenti i Bietës dhe Albanit është 2-katësh me shkallë nga brenda.

Plot stil dhe hijeshi, brenda vilës super-luksoze të Bieta Sulos dhe

Ajo që vihet re është dominimi i ngjyrës së bardhë dhe kafe në ambientet e shtëpisë së tyre.

Plot stil dhe hijeshi, brenda vilës super-luksoze të Bieta Sulos dhe
Plot stil dhe hijeshi, brenda vilës super-luksoze të Bieta Sulos dhe
Plot stil dhe hijeshi, brenda vilës super-luksoze të Bieta Sulos dhe
Plot stil dhe hijeshi, brenda vilës super-luksoze të Bieta Sulos dhe