syntax error, unexpected '<', expecting end of file

“1 mijë euro”/ Dajana nxjerr SMS e οfertave: Ma hoqe TRURlN, rοpt për ty rezervοj gjithë Iokalet e Tiranës (FOTOT)

Dajana Shabani nxjerr në rrjetet sociale mesazhet që i kanë ardhur nga disa b;urra, të cilët e si;mpatizojnë atë.

Të gjithë e dime që Dajana Shabani është shumë aktive në rrjetet sociale dhe poston foto nga përditshmëria e saj.

Por së fundmi ajo ka publikuar disa mesazhe që i kanë ardhur në rrjetin social Instagram, ku shfaqen ofertat që i vijnë nga burra të ndryshëm.

“Do të jepja 1000 dollarë, me dëshirëm më të madhe vetëm të takoj, fi;ksim m’u ke bërë”, thuhet në një mesazh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *