10 sportistët shqiptarë që kanë hedhur knockout serbët në ring (Video)

    0
    456

    Dihet që përballja Shqipëri –Serbi është gjithnjë shumë e zjarrtë dhe pritet me emocion nga të dyja palët, për vet faktin e historisë politike që ka Kosova me Serbinë.

    Sportiste me origjinë nga Kosova , Maqedonia dhe nga të gjitha trevatshqiptare kanë përfaqësuar veten e tyre por edhe kombin dhe ngjyrat e flamurit kuq e zi.

    Në këtë video janë të përmbledhura 10 nga sfidat kur sportistë shqiptarë kanë hedhur në knock out sportistët serbë./gazetametro.net