13 νjet e BRAKTlSUR nga bυrri dhe babai? E vërteta e HlSTORlSË që TRONDlTl shqiptαrët

0
191

Këtë të diel në rubrikën “Shihemi në gjyq” të emisionit e “E diela Shqiptare” u publikua një histori e dhi mbshme e një gruaje që kishte një djalë 13 vjeçar,

e cila e kishte rritur e vetme pasi bashkëshorti e ka bra;ktisur për 13 vite.

Ajo i kërkonte nd;ihmë babait të saj 72-vjeçar pasi e br;aktisur nga bashkëshorti nuk ka një shtëpi ku të fusë kokën. 

Kjo histori tr agjike i ka fillesat në 6 mars 2005, ku ajo lidhi kurorën më bashkëshortin e saj i cili vetëm pas 13 muajsh pas lindjes së djalit e bra;ktisi duke u nisur për Greqi.

Mirëpo lidhur me këtë histori ka reaguar gazetari Sokol Dema i cili pretendon se kjo ngja;rje është e stisur pasi në televizionin ku ai punon,

kjo historia është tra;jtuar në një formë tjetër. Sipas gazetarit zonja në fjalë me një kaIvar vu ajtjesh ka patur dhe

mbështetjen maksimale të familjes, gjë që bie ndesh me mënyrën se si u trajtua në emision.