/13 vjet e BRAKTlSUR nga burri dhe babai? E vërteta e HlSTORlSË që TRONDlTl shqiptarët

13 vjet e BRAKTlSUR nga burri dhe babai? E vërteta e HlSTORlSË që TRONDlTl shqiptarët

Këtë të diel në rubrikën “Shihemi në gjyq” të emisionit e “E diela Shqiptare” u publikua një histori e dhi mbshme e një gruaje që kishte një djalë 13 vjeçar, e cila e kishte rritur e vetme pasi bashkëshorti e ka bra;ktisur për 13 vite.

Ajo i kërkonte nd;ihmë babait të saj 72-vjeçar pasi e br;aktisur nga bashkëshorti nuk ka një shtëpi ku të fusë kokën.

Kjo histori tr agjike i ka fillesat në 6 mars 2005, ku ajo lidhi kurorën më bashkëshortin e saj i cili vetëm pas 13 muajsh pas lindjes së djalit e bra;ktisi duke u nisur për Greqi.

Mirëpo lidhur me këtë histori ka reaguar gazetari Sokol Dema i cili pretendon se kjo ngja;rje është e stisur pasi në televizionin ku ai punon, kjo historia është tra;jtuar në një formë tjetër.

Sipas gazetarit zonja në fjalë me një kaIvar vu ajtjesh ka patur dhe mbështetjen maksimale të familjes, gjë që bie ndesh me mënyrën se si u trajtua në emision.

Statusi i gazetarit:

“Perdh unim” i se vertetes ne menyren me bar bare tek “E Diela Shqiptare” per kete histori. Zonja ne fjale me nje kalvar vu;ajtjesh, rap;ortuar pak jave mepare ne Antena Televizion, ka patur dhe ka mbeshtetjen maksimale nga familja, sidomos nga i ati. Te dy, me Iot ne sy rr;efejne per dhi mbjen e tyre.

Ne te gjithe prononcimin qe zoteria ka bere per ATV, nje fraze ka qene magjike: “Nipi eshte drita e syve te mi, forca per te ecur perpara.” E kjo, normalisht bie nd;esh me ate qe u tha tek “Shihemi ne Gjyq”. Sa k;eq Ardit, komercializem deri ne infinit dakord, por te lutem, e verteta eshte e shenjte!”.