/15 vjeçarja nga Rumania MAHNlT jurinë duke kënduar në SHQlP këngën e Rona Nishliut (VIDEO)

15 vjeçarja nga Rumania MAHNlT jurinë duke kënduar në SHQlP këngën e Rona Nishliut (VIDEO)

Konkurrentja 15-vjeçare në “X Factor Romania”, Doinita Lonita, ka mahnitur jurinë me interpretimin e këngës “Suus” të Rona Nishliut.

Ndonëse kanë kaluar 6-vite nga paraqitja e Rona Nishliut në Eurovision, performanca e saj duket se nuk harrohet.

Konkurentja e ka këndyar në shqip mjaft mirë këngën e Ronës dhe kjo ka habitur jurinë.

Për më tepër ndiqni videon!

https://youtube.com/watch?v=XYy4xFpmjZ0%3Ffeature%3Doembed