17-υje.çαrja nga Kosova thotë se i fe jυαri e detγroi të b.ënte m αrrëd.hënie me sh. okët e tij

Por një 17 vjeçare nga Gjilani nuk deshi të martohej me personin që ishte e fejuar dhe kishte vendosur që të braktisë familjen e të largohej me të dashurin e saj, në mesnatën e 23 shkurtit.

Pasi prindi i saj kishte lajmëruar rastin në Policinë Rajonale të Gjilanit, më 24 shkurt, i njëjti raportoi se e bija ishte kthyer. 

E me gjasë rrugëtimi i saj kishte qenë mjaft i vështirë. Bazuar në dëshminë që ajo ka dhënë në Policinë e Kosovës e të cilën e ka parë T7,

e mitura ishte detyruar që të kryejë marrëdhënie sek su,ale me shokët e të dashurit të saj.

Mall tretimi ndaj saj kishte vazhduar edhe gjatë rrugës për në shtëpi.

Nga katër të dyshuarit, tre prej tyre janë arr est,uar. Të njëjtit kanë treguar versionin e tyre.

E Prokuroria Themelore në Gjilan ka kërkuar caktimin e masës së parabu rgi,mit ndaj të dyshuarve S.I, A.A

dhe S.L pasi dyshohet se janë të përfshirë në veprën pen ale “Dhu ni mi”.