/19-υ. jeçαrja shqiρtare kthehet nga Greqia, por ajo që e gjeti në Fier s’e kishte meηdυαr (Video)

19-υ. jeçαrja shqiρtare kthehet nga Greqia, por ajo që e gjeti në Fier s’e kishte meηdυαr (Video)

Një 19 – vjeçare, e cila jetonte në Greqi është kthyer për të vazhduar shkollën në Fier, por është përballur me një situatë të panjohur për të.

Sipas gazetarit të “Aldo Morning Show”, njerëzit i kanë shkuar në shtëpi për t’i kërkuar dorën për ta marrë për nuse.

Vajza, nga frika se mos i japin ndonjërin për burrë, ka filluar të njohë 3 nga moshatarët e saj në shkollë,

por kur familja e ka kuptuar, e ka fejuar me një djalë i cili jetonte në Greqi. 

“Një vajzë 19-vjeçare ka ardhur nga Greqia për të vazhduar shkollën në Fier, por është përballur me një realitet të panjohur.

Sapo ka ardhur vajza, njerëzit i kanë shkuar në shtëpi për t’i kërkuar dorën për ta marrë për nuse dhe

vajza nga frika se mos i japin ndonjërin për burrë ka filluar të njohë 3 nga moshatarët e saj në shkollë.

Kur familja e ka marrë vesh e kanë fejuar vajzën me detyrim me një djalë që jetonte në Greqi dhe të bënte dokumentet”, raporton gazetari. 

 SHIKO VIDEON