/19 vjeçari VODHl kuletën në rrugë por kur e hap, truIIoset nga ajo që sheh

19 vjeçari VODHl kuletën në rrugë por kur e hap, truIIoset nga ajo që sheh

Një 19- vjeçar ka habitur gjithë rajonin e policisë, kur u ka thënë se kishte ardhur për të dorëzuar portofolin që kishte vjedhur.

Djaloshi quhet Connor Dawes dhe ka kërkuar falje për atë që ka bërë.

Ai nuk e ktheu portofolin sepse nuk kishte lekë por sepse i përkiste një personi autik.

Conner e ka kuptuar këtë në momentin që ka hapur portofolin dhe ka lexuar dokumentet që ishin brenda.

Djaloshi ka dalë para gjykatës për vjedhjen e portofolit.

Dënimi që ka marrë është disa javë punë tek qendra e shërbimeve sociale.