/19 vjeçe me 2 biznese, Alesia Bami tregon mashkuIIin që fshihet pas Iuksit të saj

19 vjeçe me 2 biznese, Alesia Bami tregon mashkuIIin që fshihet pas Iuksit të saj

Edhe pse 19 vjeç, Alesia Bami mund të quhet një nga vajzat më të suk.sesshme, jo vetëm në televizion, por edhe në fushën e biznesit sepse buk.uroshja ka dy biznese.

Alesia ishte e ftuar sot në “Wake up” në Top Channel ku u pyet nga moderatorja Ori Nebijaj se si arrin një vajzë e re sa ajo të bëjë një jetë lu.ksi dhe të ketë dy biznese.

Alesia tregoi se mash.kulli që fshihet pas suksesit të saj është i ati i cili e ka ndihmuar për bizneset sepse vetëm nuk mund t’i përb.allonte dot.

“Është një mas.hkull pas kësaj sepse normalisht nuk mund t’i menaxhoja e vetme, njërin ndoshta, por të dy jo. Është babai im”, u shpreh Alesia.