/2-vjeçari hero, shpëton vëllanë binjak (Video)

2-vjeçari hero, shpëton vëllanë binjak (Video)

Heronjtë vijnë në të gjitha format dhe madhësitë – përfshirë edhe tepër të vegjël, siç e dëshmon edhe një dyvjeçar nga Utah, SHBA, i cili e ka shpëtuar vëllanë e vet binjak nga vd.ekja.

Vogëlushi Brock Shoff po luante në dhomën e vet kur vitrina ra mbi të dhe e zuri, moment që u kap në kamerat e sigurisë, transmeton Express.

Por, ajo çka pasoi më pas ishte një akt mbresëlënës i veprimit gjakftohtë, dhe forcës mbresëlënëse të një super heroi shumë të vogël në madhësi, i cili e largoi vitrinën duke e nxjerrë vëllanë nga brendësia e saj.

Ama, ky incident nënvizon shqetësimet rreth sigurisë së fëmijëve dhe rreziqet e orendive.