20 truket qe mund te beni me pasten e dhembeve,do ngeleni te gjithe me goje hapur

  0
  407

  Të lani dhëmbët tuaj nuk është e vetmja gjë që mund të bëni me pastën e dhëmbëve. Ajo ka një gamë të gjerë të qëllimeve të dobishme, ndaj ne po iu japim 20 të preferuarat.

  Ne do t’ju tregojmë disa nga truket praktike se si të përdorni pastë dhëmbësh në shërbim të bukurisë suaj dhe familjes suaj.

  1. Pastron argjendin
  Produktet e pastrimit të argjendit kushtojnë, por ne kemi disa lajme të shkëlqyera për ju. Fërkoni me pastë dhëmbësh produktet e argjendit për të rivendosur shkëlqimin e saj. Do të jetë edhe më e ndritshme se sa ditën që e keni blerë atë.

  2. Fenerët e makinave
  Ju ndoshta pastroni vetëm pjesët metalike të makinës suaj, por edhe fenerët tuaj kanë nevojë për vëmendje. Pasta do t’iu ndihmojë të hiqni të gjithë pluhurin.

  3. Zbardh tastet e pianos
  Nuk ka asgjë më të shëmtuar se një piano me tastet e verdhë. Duke aplikuar pastë, tastet do të duken më të ndritura se kurrë.

  4. Pastroni atletat tuaja
  Pasta e dhëmbëve punon mirë në pjesët e pista dhe plastike në atletet tuaja. Fshijeni duke përdorur një sfungjer.

  5. Pastron syzet
  Përdorni pastë dhëmbësh për të pastruar syzet tuaja.

  6. Njollat ​​në tavolina
  Pastroni njollat ​​në tryezën tuaj shumë lehtësisht.

  7. Njollat ​​e bojës në këmisha
  Aplikojeni te njollat dhe lëreni të veprojë për 24 orë. Lajeni këmishën ditën tjetër.

  8. Njollat ​​ në peshqir
  Pasta e dhëmbëve do të heqë këto njollat ​​njëherë e mirë.

  9. Pickimet e insekteve
  Aplikoni një sasi të vogël në zonën e pickimit për të zvogëluar çdo kruajtje dhe skuqje.

  10. Puçrrat
  Pasta e dhëmbëve ju ndihmon të hiqni qafe puçrrat duke i përtharë ato.
  11. Pastron hekurin tuaj
  Pastroni hekurin duke përdorur pastë dhëmbësh! Do të duket sikur e keni blerë atë ditë.

  12. Pastroni telefonin tuaj
  Mund të duket e çuditshme për ju, por pastë dhëmbësh mund t’ju ndihmojë të pastroni telefonin tuaj.

  13. Këpucë
  Përdorni pastë dhëmbësh për të pastruar këpucët tuaja. Këpucët tuaja do të mbajnë erë të freskët.

  14. Pastroni qilimin tuaj
  Aplikoni një pastë dhëmbësh në qilim duke përdorur një sfungjer dhe shijoni rezultatin pozitiv.

  15. Njollat ​​e smaltit
  Pastrimi i këtyre njollave me pastë dhëmbësh do t’ju mbajë të sigurt nga të gjitha përpjekjet që duhet të paguani për çdo shenjë pastrimi.

  16. Duar të pista
  Pasta e dhëmbëve është ndoshta larja më e mirë e duarve .

  17. Pastroni termusin tuaj
  Termusi juaj do të jetë super i pastër dhe i dezinfektuar.

  18. Rregullon CD dhe DVD
  Fërkoni me pastë dhëmbësh mbi gërvishtjet dhe shijoni sërisht muzikën tuaj.

  19. Hiqni gërvishtjet e makinave
  Aplikoni një pastë dhëmbësh në një leckë të butë dhe fshijini gërvishtjet.

  20. Ngjit postera
  Përdor pastë dhëmbësh si ngjitës. Aplikoni një sasi të vogël në çdo cep dhe vendosni posterin tuaj .
  Ndajini këto këshilla me të tjerët dhe shikoni nëse këto këshilla janë të dobishme