/20-VJEÇARI FlERAK I PREZANTON FAMILJES TË DASHURËN 40-VJEÇARE SH TATZËNË, NËNËS I BlE TË ….

20-VJEÇARI FlERAK I PREZANTON FAMILJES TË DASHURËN 40-VJEÇARE SH TATZËNË, NËNËS I BlE TË ….

Në emisionin “Aldo Morning Show” shpeshherë tregohen histori të pazakonta për publikun.

Kështu ka ndodhur edhe mëngjesin e ditës së djeshme kur gazetari ka treguar rastin e fundit të një djali shqiptar që jetonte në Angli.

Disa ditë më parë 20-vjeçari është kthyer në vendlindje për t’i prezantuar familjes të dashurën e tij 40-vjeçare.

Familjarët janë habitur kur kanë marrë vesh se ajo ishte 20 vite më e madhe megjithatë kishin menduar se djali e donte për letra.Por kur ai i ka dhënë lajmin se e dashura ishte shtatzënë, nënës së tij i ka rënë të fikët.

“Një djalë është rikthyer nga emigracioni për t’i prezantuar familjes të dashurën e tij angleze. Mirëpo familjarët nuk e dinin se ajo ishte 20 vite më e madhe se djali.

Për një moment ata e kanë pritur mirë, sepse mendonin se ai e donte vetëm për dokumentet, por pak kohë më vonë kanë marrë vesh se ajo ishte shtatzënë.

Djali është 20 vjeç, ndërsa gruaja është 40.

Ka qenë vetë djali ai që i ka dhënë lajmin familjarëve dhe gjatë kohës që iu ka treguar nënës së tij i ka rënë të fikët”, ka treguar gazetari i “Aldo Morning show”.