/20-vjeçari i prezanton famiIjes të dashurën 40-vjeçare sh tatzënë, nënës i BlE të ….

20-vjeçari i prezanton famiIjes të dashurën 40-vjeçare sh tatzënë, nënës i BlE të ….

Në emisionin “Aldo Morning Show” shpeshherë tregohen histori të pazakonta për publikun.

Pak kohë më parë 20-vjeçari është kthyer në vendlindje për t’i prezantuar familjes të dashurën e tij 40-vjeçare. Familjarët janë habitur kur kanë marrë vesh se ajo ishte 20 vite më e madhe megjithatë kishin menduar se djali e donte për letra.

Por kur ai i ka dhënë lajmin se e dashura ishte shtatzënë, nënës së tij i ka rënë të fikët.

“Një djalë është rikthyer nga emigracioni për t’i prezantuar familjes të dashurën e tij angleze.

Mirëpo familjarët nuk e dinin se ajo ishte 20 vite më e madhe se djali.

Për një moment ata e kanë pritur mirë, sepse mendonin se ai e donte vetëm për dokumentet, por pak kohë më vonë kanë marrë vesh se ajo ishte shtatzënë.

Djali është 20 vjeç, ndërsa gruaja është 40.

Ka qenë vetë djali ai që i ka dhënë lajmin familjarëve dhe gjatë kohës që iu ka treguar nënës së tij i ka rënë të fikët”, ka treguar gazetari i “Aldo Morning show”.