/20-vjeçarja Iidhet me shokun 60-vjeçar të babait, ja çka thotë për Iidhjen (FOTO)

20-vjeçarja Iidhet me shokun 60-vjeçar të babait, ja çka thotë për Iidhjen (FOTO)

Vajza nga Tennessee të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, u takua me 60-vjeçarin Ress Benson tre vite më parë, ndërsa thotë se tërheqja mes tyre ka qenë e menjëhershme.

Ajo ka deklaruar se pas përfundimit të studimeve, ata pritet të hedhin hapa të mëtejshme, pse jo edhe të martohen.

Leah u njoh me Ress kur ishte vetëm 17 vjeçe, dhe pas kësaj familja e vajzës mbeti e shokur dhe e ndaluan që të takohet me të.

Pasi ndenji një vit pa folur, Leah rivendosi sërish kontaktet me 60-vjeçarin, për shkak se siç thotë ajo, tërheqja për Ress ishte shumë e madhe.

Ata u bënë çift zyrtarisht dy vite më parë, pavarësisht kundërshtive të forta të familjarëve të 20-vjeçares dhe miqve të saj.

Për këtë Iidhje ajo nuk pendohet dhe thotë se ata nuk kanë bërë asgjë të gabuar.

PICS BY LEAH SENIBALDI / CATERS NEWS – (PICTURED: Leah earlier this year, she is now 20, her boyfriend Ress is 60 – a whopping age gap of 40 years) – A student who is dating a man triple her age is defying the critics who disapprove of their 40-year age gap. Leah Senibaldi, 20, from Nashville in Tennessee, USA, met soulmate Ress Benson, 60, while he was performing with her dads band three years ago. After their eyes locked for the first time, Leah, who was 17 at the time, raced over to give Ress a hug from there they kept in touch over Facebook. They spoke online, before Leahs parents found out and stopped her from talking to him fearing that he was trying to groom her. After a year without contact they started speaking again and grew closer at band practices, before Leah confessed her feelings for him. They became an official couple last year, in spite of the opposition from Leahs family and some friends who think Ress, at 40 years her senior, is too old for her. – SEE CATERS COPY