/21-vjeçari dëgjon LlVE në emision zërin e nënës që e kishte BRAKTlSUR prej 10 vitesh

21-vjeçari dëgjon LlVE në emision zërin e nënës që e kishte BRAKTlSUR prej 10 vitesh

TIRANË- Një ngj.arje e rraIIë ka ndodhur mbrëmjen e sotme gjatë emisionit Pa Gj.urmë në Report Tv. Elsoni një 21-vjeçar i cili kërkonte të ëmën prej 10 vitesh ka d.ëgjuar sot zërin e saj përmes një lidhje telefonike që ajo ka zhvilluar gjatë kohës kur i biri rrë fente në emision dr amën e jetës.

Afërdita, nëna e Elsonit ka thënë gjatë telefonatës se e ka marrë maIIi për të birin dhe se nuk ka arritur ta marrë pranë vetes për shkak të kushteve të vë.shtira ekonomike ku jeton.

“Nëse ma sillni djalin do ta takoj patjetër. Sot jam e martuar, jetoj në Bushat dhe kam një vajzë 12-vjeçare. Elsonin e pashë në televizor dhe dua ta takoj. Më ka marrë maIIi. Kushtet e jetesës për mua janë shumë të vë.shtira” u shpreh nëna e cila e pati të pam.undur të vazhdonte telefonatën për sh.kak të emo.cioneve.

Ndërsa djali i saj u shpreh se ndonëse e ëma e ka bra ktisur nuk e mohon.

“Nënë a mund të të përqafoj. Dua të të takoj edhe pse më ke br aktisur, unë nuk të sh aj. Je prapë nëna ime”, tha djali i përl.otur.

Elsoni erdhi në jetë pas një martese që babai i tij pati me m.otrën e ish-bashkëshortes. Ai u rrit p.a nënën, në një shtëpi me xhaxhanë e tij Agim Abazi i cili ushtronte dhu në ndaj tyre. Ai detyroi të vëllanë t’i jepte firmën duke i marrë të gjitha pronat.

Babai i Elsonit u nda nga jeta një vit e gjysmë më parë, ndërkohë që xhaxhi e n.xori nga shtëpia.

Që nga ajo ditë ai ka jetuar në një kasoIIe me lëm oshën e qytetarëve shkodranë, ndërkohë që sot është str ehuar përkohësisht një shoqatë në kryeqytet./Shqiptarja