22-Vj.eçαrja Nga Tirana: FlTOJ Deri Në 4000 Euro si strίρtiste

Në programin “Exclusive”, në Top Channel, 22 vjeçarja nga Tirana, rr;ëfeu si është ta punosh si str.iptiste në Tiranë.

Një punë që e bën prej 3 vitesh!Ndër të tjera, pyetjes së gazetares

Olsa Muhameti, se cila është shifra më e lartë që ka fituar si str.iptiste, Sara u shpreh se në një mbrëmje nga bakshishet

ka fituar deri në 400 euro në mbrëmje, ndërkohë në muaj vlera ka shkuar deri në 4000 euro.

Ajo u shpreh se me paratë e fituara, dëshiron t’i investoj në një biznes shërbimi.

Familja e saj e ka ditur, qe prej fillimit punën e saj! Sara shpjegon se puna si str.iptise nuk është e jashtëzakonshme,

nëse ruan etikën dhe profesionalizmin, per të mos rënë pre e kërkesave të klientëve, të cilët i ngatërrojnë ato vajza me punëtore se.ksi.